Προϊόντα

Πολτός Σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Χρησιμοποιήστε τον όπως ακριβώς και το ωμό σκόρδο. Προσθέστε πολτό στην αρχή του μαγειρέματος και σοτάρετε με κρεμμύδια και άλλα υλικά, προσθέστε πολτό σκόρδου σε μείγματα κιμά για μπιφτέκια και κεφτεδάκια, βάλτε πολτό σκόρδου σε μαρινάδες, σάλτσες και ντρέσινγκ για σαλάτες για να ενισχύσετε τη νοστιμιά τους. Σε παρασκευές που απαιτούν μεγάλη ποσότητα σκόρδου: σκορδαλιά, τζατζίκι, σκορδόψωμο. Φτιάξτε τα με πολτό σκόρδου και απολαύστε τα στην πιο ελαφριά και εξευγενισμένη μορφή τους. ∆οκιμάστε τον πολτό σκόρδου σε μια απλή μακαρονάδα με ελαιόλαδο και παρμεζάνα και δημιουργήστε στο λεπτό την πιο τέλεια μακαρονάδα αλιόλιο.

Κατηγορία: