MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα
την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 16.45 στον ΣΚΑΪ

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία νέα εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή, μοναδικές γεύσεις και τραπέζια με φίλους και αγαπημένους!

Στο 8ο Masterclass ο Βαγγέλης μας ξεναγεί στην γιαπωνέζικη κουζίνα με ένα πιάτο που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο: Κοτόπουλο με γιαπωνέζικο κάρυ, μία εθιστική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Στο Μάθημα μαγειρικής, μας ετοιμάζει λαζάνια φούρνου με τυριά βήμα-βήμα. Μαθαίνουμε ποια είναι τα κατάλληλα τυριά για ψήσιμο στον φούρνο, όλα τα μυστικά του ψησίματος, για το κλασσικό ιταλικό αυτό πιάτο.
Δεν λείπει όμως και η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, παρουσιασμένη με μία πιο μοντέρνα ματιά: Χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια και πικάντικη σάλτσα, ένα πιάτο που μαγειρεύεται εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο, έχει μοναδική γεύση.

Κάθε μέρα μαθήματα μαγειρικής, συναρπαστικές γεύσεις, συνταγές για μία ζωή από τον Βαγγέλη Δρίσκα στην μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα, καθημερινά στις 16.45 και κάθε Κυριακή στις 15.00!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: d.t.k. Food Multimedia Productions

ΣΥΝΤΑΓΕΣ