d.t.k.

Η d.t.k. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τον Ανδρέα Ευσταθίου και δραστηριοποιείται στον χώρο των Food Multimedia Productions:

  •  Εξειδικεύεται στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής & γαστρονομίας καθώς και σχετικών εταιρικών βίντεο
  •  Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης (εταιρίες τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία)
  • Πραγματοποιεί σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στον χώρο σεμιναρίων DRISKAS TEST KITCHEN (www.testkitchen.gr).
  • Διοργανώνει εταιρικά events και σεμινάρια μαγειρικής team building
  •  Αναπτύσσει προϊόντα μαγειρικής. Στην αγορά βρίσκονται ήδη τα πετυχημένα προϊόντα της «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ» : o πολτός σκόρδου «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ» με ελαιόλαδο και με μείγμα αρωματικών , ο ανθός αλατιού σε νιφάδες «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ» / 4 είδη και οι Σάλτσες «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ» Όλα σε 1.

 

Η πολύχρονη πείρα του Βαγγέλη Δρίσκα στην γαστρονομία και του Ανδρέα Ευσταθίου στην οργάνωση παραγωγών, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, από ένα σεμινάριο μαγειρικής, μέχρι την παραγωγή ενός εταιρικού event ή την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Δρίσκα


Ο chef – culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 5η συνεχόμενη χρονιά, από την ταξιδιωτική του εκπομπή με θέμα την γαστρονομία ανά τον κόσμο «1000 μίλια γεύσεις» και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Gourmand World Cookbook Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009. Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ultimate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην

κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cookbook, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gourmand World Cookbook Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συνταγές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gourmand World Cookbook Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής.

Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Ευσταθίου

Σκηνοθετεί τις «Γεύσεις στη Φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα στον ΣΚΑΪ για 3η χρονιά, την ταξιδιωτική γαστρονομική εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις» και τώρα το MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα. Με οικονομικές σπουδές αλλά και με σπουδές στην Σκηνοθεσία και στην Παραγωγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Ανδρέας Ευσταθίου έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την παραγωγή σπουδαίων events: Υπεύθυνος τηλεοπτικής μετάδοσης Ιστιοπλοΐας στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012 και Ρίο 2016 και του Snowboard & Free Style Skiing στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi 2014. Η τηλεοπτική αναμετάδοση της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου κέρδισε το χρυσό, “Gold: Sailing / The Best Sports Coverage by the Host Broadcasting Organization στην τελετή απονομής των «Olympic Golden Rings» στην Λωζάννη, όπου η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) βραβεύει κάθε 2 χρόνια, με την ευκαιρία των Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, και την καλύτερη τηλεοπτική αναμετάδοση ολυμπιακού αθλήματος. Διευθυντής Παραγωγής στην ταινία «Το Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» των Ρέππα και Παπαθανασίου -παραγωγή Safe Company και Warner Bros και διανομή Village Roadshow και άλλων σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων (Τελετές έναρξης και Λήξης 48ου, 49ου και 50ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κά). Τα τελευταία 15 χρόνια έχει την επιμέλεια όλων των μαγειρικών δραστηριοτήτων του Βαγγέλη Δρίσκα (εκδόσεις, προϊόντα, εκδηλώσεις, σεμινάρια, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές).